Connect with us

Hír

Cserét kért a Cardinals kiváló safetyje!

Három éve Budda Bakert a liga legjobban kereső safetyjévé tette a Cardinals, a kiváló védő pedig most cserét kért a csapattól, írja Ian Rapoport. A 27 éves játékos jelenlegi szerződése még két évig érvényes, idén 13-, jövőre 14,2 millió dollárt keresne az új csapatában (ebből egy cent sem garantált), az elcserélésével pedig 9,3 milliót szabadítana fel a fizetési plafonból az Arizona.

Baker 2017-ben a Cardinals 2/36-osa volt. Újoncként még csak 515 snapen volt a pályán, ezt követően viszont minden évben legalább 900 snapet kapott, ráadásul nagyon jól is teljesített. Főleg futás ellen jó, de pass rush-ban és coverage-ben is bőven átlagon felüli, nem véletlenül lett már háromszor is All-Pro.

Elcserélni viszont ennek ellenére sem lesz egyszerű, magas picket legalábbis aligha fog kapni érte a csapat. A csoportrivális Rams mindössze egy harmadik körös cetliért és egy csere tight endért cserélte el a ligaelit corner Jalen Ramsey-t – ennél többet  a Cardinals sem remélhet, pláne nem úgy, hogy Baker állítólag a liga legjobban kereső safetyje szeretne lenne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!