Connect with us

Hír

Nick Caserio otthagyná a Texanst, hogy visszatérjen a Patriotshoz?

Elég érdekes pletykák röppentek fel: a houstoni ügyekben mindig bennfentes John McClain azt hallotta a tulajdonosi meetingen, hogy a Texans general managere, Nick Caserio a draft után otthagyhatja a csapatot, hogy visszatérjen New Englandbe. McClain egyébként hozzáteszi, hogy nem nagyon hiszi el ezeket a pletykákat.

Caserio 2021-ben érkezett Texansba a Patriotstól kifejezetten furcsa körülmények között – egy évvel korábban tampering miatt dugába dőlt a megállapodás, de végül csak sikerült megszerezni. Itt hamar erős emberré vált és kifejezetten jól kezelte Deshaun Watson ügyét is, amiből a vártnál sokkal többet profitált a Texans. Ugyanakkor a csapat mindössze 6-26-1-es mérleget ért el az irányítása alatt, amiben nagy szerepet játszott az általa kinevezett és ki is rúgott főedzőpáros, David Culley és Lovie Smith.

A legújabb kinevezése már jól néz ki, a 49ersből érkező DeMeco Ryans nagyon ígéretes főedző, illetve most a drafton szerezhetnek irányítót is, plusz további pickekkel erősíthetik a keretet. Épp ezért lenne furcsa, ha tényleg távozni szeretne, mikor talán végre elindulhat valami a jó irányba. A helyét állítólag Adam Peters, a 49ers jelenlegi asszisztens GM-e vehetné át.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x