Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins nem kér fizetésemelést, a Chiefsbe vagy a Billsbe menne

Pár hete arról írtunk, könnyen elképzelhető, hogy a Cardinals kénytelen lesz kivágni DeAndre Hopkinst. Azóta megszólalt a csapat korábbi GM-e, Steve Keim és kijelentette, Hopkinst a szerződése miatt nem tudják elcserélni. Most maga az elkapó is megszólalt ezzel kapcsolatban és megüzente a csapatoknak, hogy nem kell aggódni a szerződése miatt, nem akar fizetésemelést.

Hopkins idén $19,45 millióba, jövőre $14,9 millióba kerülne – ha nem alakítják át, akkor ennyit is foglalna a fizetési plafonból. Önmagában ez rövid távon nem vészes, a korával (31 lesz nyáron) és a tavalyi eltiltásával talán több problémája lehet a csapatoknak.

Emellett az elkapó egy videóban a testbeszédével kimutatta, hogy a Patriotsba és a Jetsbe nem szívesen menne, ellenben a Billsben és a Chiefsben el tudná magát képzelni. Mindez érhető, ki ne akarna Josh Allennel vagy Patrick Mahomesszal játszani, de a Kansasnek csak 4,3-, a Billsnek 5,5 millió dollárja van a fizetési plafon alatt. A Jetsnek egyébként szintén nem nagyon lenne pénze Hopkinsra, pláne Aaron Rodgers szerződésének átvétele után, így a felsoroltak közül csak a Patriotsnak ($12M) férhetne bele Nuk jelen állás szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!