Connect with us

Hír

Könnyen elképzelhető, hogy a Cardinals kénytelen lesz kivágni DeAndre Hopkinst

A 2023-as holtszezonra mintha eltört volna valami a GM-eknél, ugyanis kirívóan kevés butaságot csináltak az elmúlt hetekben. Ennek eredményeképp rengeteg szabadügynök bőven áron alul írt alá, a veterán klasszisokat pedig a megszokotthoz képest csak szotyiért lehetett elcserélni (pl. Jalen Ramsey), és úgy tűnik, hogy ez a tendencia folytatódik.

Albert Breer információi szerint a Patriots csak akkor lenne hajlandó átvállalni DeAndre Hopkins szerződését a Cardinalstól, ha azért effektíve nem kellene pickeket feláldoznia. Állítólag hasonló a többi csapat álláspontja is, az Arizona tehát nemhogy első- vagy második napos válastási jogot, de jó eséllyel magas harmadik napos cetlit sem remélhet a még mindig top szintet képviselő elkapóért.

Hopkins idén 30 millió dollárt foglal el a capben és 19,45 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik (ebből egy cent sem garantált). Az elcserélésével vagy a kivágásával 9 millió dollár (post june cut esetén M19,45$) szabadulna fel 21 millió dollárnyi halott pénz mellett, és Breer szerint könnyen elképzelhető, hogy a Cardinals végül kénytelen lesz egyszerűen kivágni az elkapót, ha meg akarja spórolni a támadó idei fizetését.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!