Connect with us

Hír

Devin White évi 18-20 millió dolláros szerződést szeretne

Pár napja írtunk mi is arról, hogy a Bucs linebackere, Devin White cserét kért a csapattól. Most az ESPN tovább árnyalta a helyzetet, Jenna Laine információi szerint ugyanis a védő évi 18-20 millió dolláros szerződést szeretne.

BREAKING: Devin White cserét kért!

White 1/5-ös volt 2019-ben, 62 meccsen kezdett azóta, az utóbbi két évben a snapek 95 százalékán pályán volt. Egy nagyon gyors, jól blitzelő linebacker, akit sokan ismernek a nagy játékairól, de valójában futás ellen és coverage-ben sem nyújt megbízható teljesítményt. Ha ott van mellette Lavonte David, akkor jobban lehet használni és kevésbé jelent problémát, de amikor neki kellett első számú LB-ként teljesítenie, akkor eléggé el volt veszve.

A 18-20 millió dolláros fizetési igény top 5-ösnek számít a poszton, a rekorder Roquan Smith évi 20 millió dolláros fizetéssel. Ennek White kicsivel több mint a felét (11,7 millió dollárt) kereshetné meg idén az ötödik éves opciójával.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
2023-04-14 13:13

Csávó kicsit el van szállva magától, a felét sem éri annak amit akar. A teljesítménye talán a TOP50-ben sincsen a posztján és TOP5-ös fizetést akar.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x