Connect with us

Hír

Egy év börtönbüntetésre ítélték a korábbi sztár pass rushert

Aldon Smith karrierje parádésan indult az NFL-ben, hiszen 1/7-es kiválasztása után 43 mérkőzés alatt 42 sacket szerzett a 49ersnél, azonban a pályán kívüli ügyei miatt sosem láttuk kiteljesedni. Négy teljes évet hagyott ki ilyen-olyan ügyek miatt, majd 2020-ban visszatért és a Cowboysban is lehozott egy jó idényt. Utána viszont ismét bajba keveredett és most jutott el az ügye odáig, hogy a következő egy évet börtönben kell töltenie (és 5 év felügyelt próbaidőt is kapott mellé) – írja a TMZ.

Smith egy autópálya lehajtón hajtott neki hátulról egy stop táblánál álló járműnek, majd mikor a rendőrök kiértek, akkor ittas állapotban találták. Marihuána is volt a zsebében, illetve üres rumos és vodkás üvegek a kocsijában. Az elütött autóban lévő sofőr hát, csukló, térd, láb, lábfej sérüléseket szenvedett.

A korábbi pass rushert tegnap ítélték el, és egyből be is kellett vonulnia a börtönbe. Most már tényleg véget ért az NFL-karrierje, jövőre ilyenkor már 34 éves lesz, három teljes kihagyott szezonnal a háta mögött.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x