Connect with us

Hír

Eltiltották a Jaguars kezdő left tackle-jét!

A Sports Illustrated információi szerint a Jacksonville Jaguars kezdő bal oldali tackle-jét, a poszt 7. legjobban fizetett játékosát, Cam Robinsont eltiltotta az NFL teljesítménynövelő szerek használata miatt. Az eltiltás pontos hosszát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Robinsont 2017-ben draftolta a második kör elején (a 34. pickkel) a Jaguars, és azonnal a kezdőben találta magát. Másodévét sérülés miatt szinte teljesen kihagyta, de azon kívül stabil pontja volt a falnak. Nem egy kimagasló játékos, ezért volt kicsit furcsa előbb a franchise tag, majd egy három éves hosszabbítás a csapat részéről, de mióta többet keres, egyértelműen átlagon felüli játékot is nyújt.

Ez így gyakorlatilag 24 órával a draft előtt nem a legkellemesebb hír a Jaguars számára, és akár át is írhatja a terveket. A tackle poszt egyébként sem volt betonbiztos, hiszen Jawaan Taylor a jobb oldalról távozott a Chiefshez. A helyét a korábbi második körös Walker Little vehetné át, akiben bíznak a csapatnál, de még elég keveset láttunk belőle. Robinson eltiltásával viszont már egyértelmű lyuk keletkezett a fal egyik szélén, ahová a veterán Josh Wellsnek kellene beugrania jelen állás szerint.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!