Connect with us

Hír

Ki húzott nagy értéket és ki választott túl korán valakit az első körben?

Lement az első kör, értékeltünk is minden picket, most pedig megnézhetjük azt, hogy ki húzott stealt és ki reachelt, hogy szép angol kifejezéssel éljünk. Magyarul ki húzott olyan játékost, akit magasabbra értékeltek a szakértők, és ki húzott olyat, akit csak későbbre vártak. Ehhez Anthony Reinhard rakott össze egy látványos ábrát az Arif Hasan által összerakott konszenzus big boardot felhasználva:

A kör végén a Bengals és az Eagles is a kör legnagyobb stealjeként könyvelheti el a saját választását (az FK!-s konszenzus alapján messze az Eaglesé volt a legnagyobb steal), de a Seahawks és a Patriots is nagyot fogott a kör közepén. A legnagyobb reachelőnek a konszenzus board alapján a Lions számít, hiszen a két kiválasztott játékosa is jóval hamarabb kelt el, mint várták. A kör közepén a Jets és a Commanders is reachelt, ahogy a kör végén a Cowboys és a Chiefs is.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gyeek
gyeek
1 year ago

Travis Frederick ezen a táblázaton kifejelte volna a jobb oldalt.

Selmeci György
Selmeci György
1 year ago

Tavaly ugyan ez volt Tyler Smith-nél, és a legjobb újonc volt OL poszton.

bjeela
bjeela
1 year ago

A világ röheje, hogy Bijan Robinson nem reach, Young meg az.

bjeela
bjeela
1 year ago

Nem igazán értem, miért akkora reach Wright.

Uatu
Uatu
1 year ago

ez a grafikon onnantól kezdve fals, hogy az első 6-ból 5 pick reach. Kb 5-tel el kellene tolni az X tengelyt.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
1 year ago

Csak az ilyen táblázat azt felejti ki, hogy mi van akkor, ha a csapatnak pont az a játékos kell. Pont ő és nem más. Akkor lecserél 4-et? Vagy 5-öt? Aki adja, de ha éppen foglalt, mert mással tárgyal? Egy jó GM akár meg is próbálja és szerez 1-2 hátsó kört. Valaki meg azt mondja, hogy jobb a tuti és inkább jobban megnézi kit húz a végén és kit hív be azonnal draftolatlan FA-nak.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x