Connect with us

Érdekességek

Kik az esélyesek az NFC csoportjainak megnyerésére?

A franchise-ok lényegében már csak a draftról erősíthetik meg keretüket az idei szezon előtt, a draftoltaktól pedig pár kivételtől eltekintve nem lehet sokat várni újoncként, amivel hatalmasat lendítenének a csapatukon. Így tehát a szezonra vonatkozó esélyek már olyan nagyon nem fognak ingadozni szeptemberig, úgyhogy meg is nézhetjük, Vegasban mit gondolnak a fogadóirodák, kik nyerik majd a csoportokat. Nézzük most az NFC-t.

NFC South

  1. New Orleans Saints (2,3x)
  2. Carolina Panthers (3,25x)
  3. Atlanta Falcons (5,5x)
  4. Tampa Bay Buccaneers (5,75x)

NFC North

  1. Detroit Lions (2,4x)
  2. Minnesota Vikings (4x)
  3. Chicago Bears (4,5x)
  4. Green Bay Packers (5x)

NFC East

  1. Philadelphia Eagles (2,1x)
  2. Dallas Cowboys (2,7x)
  3. New York Giants (7x)
  4. Washington Commanders (10x)

NFC West

  1. San Francisco 49ers (1,55x)
  2. Seattle Seahawks (4,25x)
  3. Los Angeles Rams (6x)
  4. Arizona Cardinals (21x)

Érdekességképp megnézhetjük azt is, hogy a konferencia megnyerésére kinek mekkora oddsa van.

Konferenciabajnok

  1. 49ers (4x)
  2. Eagles (4,5x)
  3. Cowboys (6,5x)
  4. Lions (12x)
  5. Vikings (15x)
  6. Saints (15x)
  7. Giants (17x)
  8. Panthers (21x)
  9. Seahawks (21x)
  10. Rams (26x)
  11. Packers (26x)
  12. Bears (26x)
  13. Commanders (29x)
  14. Falcons (31x)
  15. Buccaneers (36x)
  16. Cardinals (67x)

Ti kire fogadnátok? Mondjátok el a kommentek közt!

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Raist
Raist
2023-04-14 09:13

Na ne már hogy mi legyünk a favoritok, egy csapat ahol azt sem lehet tudni hogy van-e olyan egészséges irányító aki legalább game menedzser szerepre alkalmas egy NFL csapatnál. Nyilván a keret nagyon erős, ezt nem vitatom, de azért a legjobbnak tartani az egész konferenciában!!! egy olyan csapatot ahol az első számú irányító 2 éve alig látott pályát, a második számú elment, a harmadik számú sérült gyakorlatilag egész évre (előző évi rangsor nyilván, de most ebből lehet kiindulni), aki meg jött tartaléknak fogalmazzunk úgy eddig nem váltotta meg a világot, bár ha végez az NFL-el legalább szellemirtónak elmehet, ha már Ő szabad szemmel látja őket.

Jók leszünk, a csoportgyőzelem meglehet, mert azért a többi csapatnál jóval tehetségesebb a roster és az edzőnk úgyis kitalálja hogy hogyan működjön ez az egész, de azért az Eagles nem gyengült annyit és a Dallas sem lesz vélhetőleg rosszabb (bár nekem a Dallasnál már sok a kérdőjelem edző, tulaj stb. miatt). Szerencse hogy Ők egy csoportban vannak, így a második helyre azért odateszem magunkat. De nálam Eagles-9ers-Cowboys az erősorrend, a végső sorrendbe meg nyilván a csoportgyőztesek kiemelése bekavar.

Azért nagyon komoly hogy az NFC nemhogy erősödne, hanem még tovább gyengült idén (A.Rod ha játszik is szintén átmegy az AFC darálóba, Brady out). L. Jacksonnak ha van esze átjön és szinte (kis túlzással nyilván) azonnal rájátszás csapat lenne bárhová kerül. Nyilván egy Cardinals-Bears duónak nem kell még egy futó, van már elég, csak hát irányítót most egyik sem tudna szerezni, így még náluk is előrelépés lenne egy jobban passzoló másik futó (csak viccelek, sok sikert a két rohangálónak, jó lenne ha bizonyítanának és az NFC újra erős lenne). :) Mondjuk mondom ezt én, akiknél még azt sem lehet tudni, hogy Lance legalább futásban hozzá tud-e adni a csapathoz vagy sem.

Érdekes év lesz, bár félek tőle az NFC megint gyenge meccsek sorozatát fogja hozni, akkora az eltérés a csapatok között. Mondjuk az idei NFC playoffot nehéz lesz alulmúlni szerencsére. Meglátjuk.

Zoard
Zoard
Reply to  Raist
2023-04-16 10:56

Mivel Purdy gondolom NFL szintén apróért játszott, nem sok lehet a malacban nála. Amúgy felmerült kicsit ezzel összefüggésben:ilyenkor ki fizeti az orvosi költségeket?

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Zoard
2023-04-16 22:04

Ezt találtam:
If an NFL player requires surgery due to an injury sustained while playing or practicing for the team, the NFL generally covers all surgical and medical expenses. That’s part of the collective bargaining agreement between players (the NFLPA) and the NFL.

Fetyke
Fetyke
2023-04-14 08:32

Még mindig a Texans fizeti a legtöbbet 😁😁😁

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x