Connect with us

Hír

Korábbi general managere szerint Hopkinst a szerződése miatt nem tudják elcserélni

Steve Keim idén az egészségére hivatkozva távozott a Cardinalstól (vélhetően egyébként is menesztették volna), de most elmondta a véleményét arról, hogy miért is nem sikerült még korábbi csapatának elcserélnie a sztárelkapó DeAndre Hopkinst. Az indok pedig az általa kötött szerződés.

“A jelenlegi szerződése a probléma. Hop saját magát képviselte, és el kell mondanom, hogy nem ez volt a valaha volt legegyszerűbb tárgyalás. A szakállam ősz szálait ő és Larry Fitzgerald okozta. A Cardinalsnak valószínűleg be kell látnia, hogy nem kapnak érte annyit, mint egy fiatalabb vagy egy jóval alacsonyabb szerződésű játékosnál, akiért második kört is kaphatnának. Könnyen lehet, hogy második- vagy akár harmadik napos pick lesz belőle.”

– mondta Keim a Green Light with Chris Long podcastben, és hozzátette, hogy valószínűleg új szerződést is kell majd adni Hopkinsnak. Az elkapónak egyébként már van ügynöke, lehet épp emiatt, mert hosszabbítást is szeretne a cserével együtt.

Egyébként annyira nem vészes Hopkins szerződése az új csapatának, hiszen idén $19,45 millióba, jövőre $14,9 millióba kerülne. Önmagában ez rövid távon nem vészes, a korával (31 lesz nyáron) és a tavalyi eltiltásával talán több problémája lehet a csapatoknak.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x