Connect with us

Hír

Mégis Bryce Young lehet az 1/1?

Előfordulhat idén is az, ami két éve a 49ers esetében? Amikor a San Francisco felcserélt 1/3-ra, akkor az insiderek egyöntetűen állították, hogy Mac Jonesért történt a felmozgás, majd csak a drafthoz nagyon közel érkeztek azok az infók, hogy mégis Trey Lance lehet a pick, és ő is lett. Idén a Panthers húzott egy hasonlóan nagyot és ugrott fel a 9. helyről egészen a legelsőre, az első hírek pedig egyöntetűen arról szóltak, hogy CJ Stroud lehet a kiválasztott. Azonban lehet mégsem lesz így.

Az ESPN-nél Chris Mortensen számolt be arról, hogy tudomása szerint Bryce Young lesz a kiválasztott, mindenki imádja az Alabama irányítóját a Panthersnél. Az sosem derült ki végül, hogy a 49ersnél eredetileg Jonest akarták és aztán meggondolták magukat (Adam Schefter szerint így volt), ahogy az sem fog kiderülni, hogy a Panthers is először Stroudot akarta-e és utána gondolta meg magát, vagy végig Young volt a terv (ha egyáltalán tényleg ő lesz a pick).

Érdemes azt is hozzátenni, hogy az NFL Networktől a fő draftguru Daniel Jeremiah már egy ideje Youngot írja a mockjaiban a Panthershöz, ami szintén indikátor lehet, hiszen neki is elég sok bennfentes infója van.

Persze így három héttel a draft előtt mindig sok a hazudozás és félreinformálás a csapatok részéről, még ha az 1/1-esnek erre nincs is sok motivációja, hacsak az nem, hogy izgalmasabb legyen a draft eleje. És egyébként az sem elképzelhetetlen, hogy a szervezeten belül a fő döntéshozók közül van aki Stroudot, van aki Youngot preferálja (sőt, van aki Anthony Richardsont)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!