Connect with us

Hír

Lamar Jackson legalább 230 millió dollárnyi garantáltat akar az új szerződésébe

Lamar Jackson korábban kijelentette, hogy nem akar teljesen garantált szerződést, viszont szeretné, hogy a szerződés jelentős része garantált legyen. Most ezt Jeremy Fowler azzal egészítette ki a legutóbbi riportjában, hogy Jackson tényleg nem ragaszkodik a teljesen garantált szerződéshez, de csak akkor, ha a garantált rész magasabb lesz, mint Deshaun Watson esetében.

Watson a lehető legjobb időben volt a legjobb helyen, így ki tudott magának alkudni egy teljesen garantált 5 éves, 230 millió dolláros szerződést. Amennyiben Fowler riportja helyes, úgy Jackson eredeti álláspontja effektíve semmit nem változott és a kompromisszum sem változtat semmin: a tulajoknak egy 5 éves, 230 millió dolláros szerződés esetén pont ugyanúgy elő kell teremteniük és le kell kötniük 230 millió dollárt, mint egy 6 éves, 300 milliós, 230 millió dollárt garantáló szerződés esetén.

Watsonon kívül egyetlen irányító sincs a ligában, akinek 124 millió dollárnál nagyobb összeget garantáltak a szerződéskötés pillanatában. A Browns irányítójának kontraktusa egy anomália, a többi tulajdonos nem hajlandó/képes hasonló szerződést adni, ezt pedig Jacksonnak is ideje lenne elfogadni – már így is több 10 millió dollárral keresett kevesebbet a saját makacssága miatt, mint például a kortárs Josh Allen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!