Connect with us

Hír

Sokan érdeklődnek Odell Beckham iránt, a Jets lehet a befutó

Odell Beckham piaca még mindig csak pletyka/riport szintjén pörög, de ott legalább már van némi konkrétum is már. Az ESPN információ szerint a veterán elkapó iránt több csapat is érdeklődik és a legvalószínűbb az, hogy a New York Jetsben fog kikötni.

A Jets nemrég elcserélte Elijah Moore-t és könnyen lehet, hogy Corey Davist is ki fogja vágni. Az első számú Garrett Wilson mögött így a frissen igazolt Allen Lazard és Mecole Hardman következik a rangsorban, ami nem rossz, de nem is annyira megnyugtató, vagyis bőven elférne még Beckham (pláne, hogy Aaron Rodgers állítólagos kívánságlistáján is szerepel).

OBJ két éve Super Bowlt nyert a Ramsszel, azonban a döntőn elszakadt a térdszalagja, így azóta nem tudott pályára lépni. Idén egyes hírek szerint 15-20 milliós szerződést szeretne, ő maga azt írta erről Twitteren, hogy nem tudja a 20 milliót mégis kitől vették, de nem akar annyit, viszont az eddig ajánlott 4 milliónál mindenképp többet ér.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-04-02 17:43

OBJ idén 31 éves lesz, sérülésből térne vissza ráadásul egy évet ki is hagyott. A piacon elérhető Hopkins aki hasonló korú és végig játszotta az előző szezont (már amikor nem volt eltiltva). Ugyan érte kell valami ellenértéket adni, mégsem látom miért lenne OBJ jobb opció ha hasonló fizetésben gondolkodik. Nem csoda hogy nincs nagy piaca.

randy22
randy22
2023-04-02 10:50

Rodgers körül egyre nagyobb a csend. Zach Wilson lesz itt a kezdő QB jövőre is…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x