Connect with us

Szabadügynök

Már csak Aaron Rodgers hiányzik – Jets FA-értékelő

A New York Jetsé volt 2022-ben a liga egyik legjobb védelme, de a korábbi 1/2-es Zach Wilson (és a csere Mike White) annyira rossz volt, hogy a csapat végül lemaradt a rájátszásról. A menedzsment ezután mindent feltett arra, hogy szerezzen magának egy franchise irányítót, de ez még mindig nem történt meg. Aaron Rodgers vagy bust.

A Jets 7-4-es mérleggel állt az első 12 forduló után, amiben benne volt egy Patriots elleni 3-10-es és egy 17-22-es vereség is. Nem túlzás azt állítani, hogy egy legalább közepes kvalitású irányítóval a csapat 8-3-as vagy 9-2-es mérleggel kezd, ahogy az is valószínű, hogy nem 11 pontot átlagolt volna a szezon utolsó hat meccsén. Nem kellett tehát sokat gondolkozni azon, hogy mire költse az erőforrásait a csapat, előtte azonban rendbe kellett tenni a fizetési sapkát.

A Jets minimális cap túllépéssel kezdte az idényt, de mindössze három olyan játékosa volt, akiken sokat lehetett volna spórolni egy kivágással, és szakmailag sem okoznak túl nagy érvágást: a pass rusher Carl Lawson, illetve az elkapó Corey Davis és Braxton Berrios. Előbbi 2021-ben igazolt a csapathoz, de az első évét egy sérülés miatt kihagyta, tavaly pedig nem tudta hozni a korábbi bengalsos formáját, egyértelműen nem érdemel 15,4 millió dollárt. Robert Saleh viszont szereti, ha telített a védőfala, így egyelőre Lawson még a roster tagja, de ne legyünk meglepve, ha ez Aaron Rodgers érkezésével megváltozik, a veterán klasszis fizetése ugyanis most nem férne bele a fizetési plafonba.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!