Connect with us

Hír

Tyreek Hill már csak három évet tervez focizni

Tyreek Hill jelenleg 29 éves és a liga legdinamikusabb elkapója, a lassulás jeleit egyáltalán nem mutatva, tavaly 1710 yardot és All-Pro tagságot szerezve. Ennek ellenére látja már karrierje végét és már csak három évet tervez focizni. Erről beszélt a Sports Radio 810 WHB adásában.

“A 10 szezon a cél. Kitöltöm a szerződésem a Dolphinsnál és aztán kilépek. Az üzleti oldalba szeretnék belevágni, nagyon sok mindent szeretnék még kezdeni az életemmel.”

Az elkapó beszélt arról, hogy egy rövid időre szeretne edzősködni is (de nem sokáig), emellett a gamer világba szeretne leginkább belekóstolni. A hónap végére össze is áll a csapata (Soul Runner Gaming), különböző kontentgyártókat és sportolókat fog leigazolni, beszélt már szponzorokkal, satöbbi.

Hill hét szezont húzott le eddig, és még négy év van hátra a szerződéséből Miamiban (tehát ha három idényt akar játszani, akkor nem tölti ki a szerződését, vagy ha kitölti, akkor az négy idényt jelent), bár ebből csak kettőben vannak garantált tartalmak.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-04-06 08:02

okos fijú

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x