Connect with us

Hír

A Broncos kivágta Brandon McManust, a Seahawks első körös CB-t igazolt vissza

A Broncos menesztette a kezdő rúgóját, Brandon McManust, amivel 2,5 millió dollárt szabadított fel 2,46 millió dollárnyi halott pénz mellett. A játékos 2014 óta erősítettet a csapatot, ő volt a csapat utolsó tagja, aki ott volt a gárda utolsó Super Bowl győzelménél. Karrierje során 81,4 százalékos pontossággal értékesítette a mezőnygólokat, de tavaly visszaesett a játéka és csak 77,8 százalékos hatékonysággal dolgozott. Az utódja kiléte egyelőre ismeretlen, a rosteren ugyanis nincs másik rúgó jelenleg.

Szintén Broncosszal kapcsolatos hír, hogy a csapat visszaigazolta a támadófalember Cam Fleminget egy évre maximum $4 millióért. Tavaly 15 meccsen kezdő volt (az utóbbi két évben 19 meccsen), mindkét OT poszton bevethető, habár azért a jó játék távol áll tőle. Denverben idén már csak sérülés esetén kell pályára lépnie, hiszen Garrett Bolles és Mike McGlinchey számít a két kezdőnek.


A Seahawks visszaigazolta a corner Artie Burnst egy évre, írj Adam Schefter. A védő 2016-ban a Steelers első köröse volt, de nem váltotta meg a világot. Négy év alatt 58 meccsen lépett pályára, 32-szer volt kezdő és többnyire átlag alatti teljesítményt nyújtott. Ezt követőn két évig volt a Bears játékosa, tavaly pedig a Seahawks adott neki lehetőséget, de csak három meccsen kapott szerepet és összesen 16 védősnapen volt a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!