Connect with us

Hír

Austin Ekeler kapott némi ösztönzőt, marad a Chargersben

Austin Ekeler kitölti a szerződését a Chargersben, írja Adam Schefter. A felek megegyeztek egy átalakított szerződésben, ami ugyan konkrét fizetésemelést nem tartalmaz, de amennyiben a futó jó szezont produkál, akkor ösztönzők formájában akár 2 millió dollárral is gazdagabb lehet (arról egyelőre nincsenek információk, hogy mit kell teljesíteni az extra pénzért).

Ekeler 2017-ben draftolatlan volt, de második évére már majdnem 1000 total yardot gyűjtött, 2019-ben pedig 993 elkapott yarddal és nyolc TD-vel zárta a szezont 557 futott yard és három futott TD mellett. Az elmúlt két idényben 1826 yardot és 25 TD-t szerzett a földön, illetve 177 elkapásból 1369 yard és 13 elkapott TD került a neve mellé.

Még mindig csak 27 éves, nem is sérülékeny – a játékának értéke papíron akár évi 12-15 millió dollár is lehetne. Ugyanakkor még úgy sem érdeklődött iránta senki, hogy idén csak 6,25 millió dollárt keresne, így bármilyen furcsa, de még örülhet is annak, hogy legalább ezt a 2 millió dolláros ösztönzőcsomagot megkapta.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
1 year ago

Az ő esetében mi a red flag hogy ennyire nem érdeklődik senki iránta? Jól játszik, relatív fiatal és egy rakat helyen erősítés lenne. Ennek ellenére még csak hírbe sem hozták más csapatokkal.

katonadani
Reply to  Chicago Medvek Bajnok Csapata
1 year ago

új szerződést akar :D
(meg kevés helyen nem megoldott az RB pozi azért)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x