Connect with us

Hír

Austin Ekeler kapott némi ösztönzőt, marad a Chargersben

Austin Ekeler kitölti a szerződését a Chargersben, írja Adam Schefter. A felek megegyeztek egy átalakított szerződésben, ami ugyan konkrét fizetésemelést nem tartalmaz, de amennyiben a futó jó szezont produkál, akkor ösztönzők formájában akár 2 millió dollárral is gazdagabb lehet (arról egyelőre nincsenek információk, hogy mit kell teljesíteni az extra pénzért).

Ekeler 2017-ben draftolatlan volt, de második évére már majdnem 1000 total yardot gyűjtött, 2019-ben pedig 993 elkapott yarddal és nyolc TD-vel zárta a szezont 557 futott yard és három futott TD mellett. Az elmúlt két idényben 1826 yardot és 25 TD-t szerzett a földön, illetve 177 elkapásból 1369 yard és 13 elkapott TD került a neve mellé.

Még mindig csak 27 éves, nem is sérülékeny – a játékának értéke papíron akár évi 12-15 millió dollár is lehetne. Ugyanakkor még úgy sem érdeklődött iránta senki, hogy idén csak 6,25 millió dollárt keresne, így bármilyen furcsa, de még örülhet is annak, hogy legalább ezt a 2 millió dolláros ösztönzőcsomagot megkapta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!