Connect with us

Hír

A Chiefsnél igazi első számú elkapót látnak Kadarius Toney-ban

Kadarius Toney egy rendkívül szórakoztató játékstílussal rendelkezik és egy nagyon nehezen levédekezhető játékosról van szó, de az egyetemen és a Giantsnél, sőt még tavaly a Chiefsnél sem volt soha igazi első számú elkapó, de még csak meg sem közelítette azt. Kansas Cityben viszont úgy gondolják, hogy benne van a potenciál, hogy Tyreek Hill utódja legyen. Erről a general manager Brett Veach beszélt az ESPN-nek.

“Elsősorban slot elkapó, visszahordó és futó volt, vagy egy gadget játékos, ha úgy tetszik. De nem hiszem, hogy van felső határa a vertikális játékának. Nem hiszem, hogy az egyetemén vagy New Yorkban sokat passzoltak volna mélyre. Jogos lehet feltenni a kérdést, hogy játszott-e valaha olyan irányítóval, aki akar mélyre passzolni. Sokat remélünk tőle, nem véletlen volt első körös. Okkal cseréltünk érte.”

Toney-t egy harmadik- és egy hatodik körös pickért szerezte meg a Chiefs tavaly októberben, de a rájátszással együtt 10 meccsen csak 221 yardot és 3 TD-t jegyzett a csapatban. Ezen elég sokat kellene javítani, hogy első számú elkapóként tekinthessenek rá.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!