Connect with us

Hír

A Commanders tavaly megpróbálta elcsábítani Andrew Luckot

A Washington Commanders az utóbbi években sokat próbálkozott veterán irányítót szerezni (például Matthew Staffordot, Deshaun Watsont, Russell Wilsont), azonban mindenkiről lemaradtak, nem kis részben a tulajdonosi és szervezeti háttér miatt. Tavaly odáig fajult a dolog, hogy minden egyes csapatot felhívtak, hogy elérhető-e az irányítójuk, még a Chiefst is. Sőt, még Andrew Luck iránt is érdeklődtek – írja az ESPN.

Azt nem fejezte ki egyértelműen a cikk, hogy a Coltson keresztül vagy hátsó csatornákon érdeklődtek Luck esetleges visszatérése kapcsán. A nyelvezet inkább azt sugallta, hogy a Coltson keresztül, de Jim Irsay tulajdonos ma arról tweetelt, hogy ha bárki azzal kapcsolatban keresi meg Luckot vagy ügynökét, hogy náluk játsszon az NFL-ben, akkor az bizony tampering szabálysértésnek minősül, aminek komoly következményei vannak. Láthattuk ugyebár, hogy a Dolphinstól elvettek egy első körös picket, amiért Tom Bradyt és Sean Payton megpróbálták elcsábítani Miamiba.

A még mindig csak 33 éves Luck már több mint négy éve visszavonult és semmi sem jelzi, hogy vissza szeretne érni, ő teljesen jól elvan a saját kis életével. Mondjuk most, hogy a Colts 1/4-re kiválasztotta Anthony Richardsont, érdekes helyzetet szülne, ha Luck mégis vissza akarna térni, de ebbe a hipotetikus esetbe talán nem érdemes belemenni a minimális valószínűsége miatt.

Ami a Commanderst illeti, jelenleg a tavalyi ötödik körös Sam Howell számít kezdőnek, mögötte pedig Jacoby Brissett a csere. Idén a drafton nem hoztak senkit, és az ESPN információi szerint nem is nagyon érdekelte őket senki, aki elérhető lett volna, egyedül Hendon Hooker kapcsán gondolkodtak volna el a harmadik kör legvégén, ha még bent lett volna a helyükön (de a Lions a kör elején elvitte).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!