Connect with us

Hír

A Jaguars előbb igazolt, majd elcserélt egy rúgót

Nem maradt sokáig csapat nélkül Brandon McManus, a veterán rúgót ugyanis leigazolta a Jaguars. Ezzel párhuzamosan a csapat elcserélte a rúgó Riley Pattersont a Lionshöz. Az ellenérték pedig a lehető legkisebb, egy 2026-os kondíciós hetedik körös pick – ennél későbbi cetlit nem lehet eladni a szabályok értelmében.

McManus 2014 óta erősítette a Broncost, ő volt a csapat utolsó tagja, aki ott volt a gárda utolsó Super Bowl győzelménél. Karrierje során 81,4 százalékos pontossággal értékesítette a mezőnygólokat, de tavaly visszaesett a játéka és csak 77,8 százalékos hatékonysággal dolgozott. A Jaguars rosterén egyelőre csak James McCourt van, őt kellene kiütnie a kezdőért, ez minden bizonnyal meg fog történni, tekintettel Patterson elcserélésére.

Patterson 2021-ben került a ligába draftolatlanként. Megfordult a Vikingsban és a Patriotsban is, majd a Lionsben kapott lehetőséget, ahol 14 mezőnygóljából 13 jó volt, illetve mind a 16 extráját értékesítette. Ennek ellenére tavaly augusztusban kivágta a csapat – így került a Jaguarshoz, ahol 35 FG-jából 30 sikeres volt, valamint 36/37-es extra arányt tudott felmutatni. Michael Badgley-vel és John Parker Romóval kell megküzdenie a kezdőért.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!