Connect with us

Hír

Mahomes: Elég pénzt kerestem már életem végéig, a gyűrűk jobban érdekelnek

A Chiefs már utalt arra, hogy hajlandó fizetésemelést adni Patrick Mahomesnak, aki jelenleg eléggé visszacsúszott az éves kereseti listán – most épp a hetedik, de a nyár végére a kilencedik is lehet Burrow és Herbert várható hosszabbításával. Az MVP irányítót erről is kérdezték a tegnapi OTA edzés utáni sajtótájékoztatón.

“Én, az ügynököm és a csapat mindig is nyíltan kommunikáltunk. Próbáljuk a legjobbat kihozni a csapat számára. De persze azt is akarom, ami nekem a legjobb. Ugyanakkor azt is mondtam mindig is, hogy az örökségem és a gyűrűk jobban érdekelnek, mint a pénz.

Látjuk, mi történik a ligában, és nem akarsz ártani a többi irányítónak sem, akik új szerződést akarnak, így tolni kell a lécet felfelé. Ugyanakkor nem akarok olyat csinálni, ami meggátolja, hogy kiváló játékosok legyenek körülöttem. Szóval egyensúlyozni kell a határvonalon. Nem arról szól az egész, hogy a legjobban fizetett legyek, nem a rengeteg pénzről van szó. Eleget kerestem már életem végéig.”

Nehéz kérdés ez, és nehéz a megfelelő határvonalat megtalálnia a játékosoknak. Mahomes igyekszik egyensúlyozni, és eddig inkább talán abba az irányba tolódott el a dolog, hogy a csapatnak segítsen, mintsem a posztján játszó társaknak, akiknek esetleg fontosabb a pénz, vagy hogy a jövőben akár teljesen garantált szerződéseket is kaphassanak a játékosok az NFL-ben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!