Connect with us

Hír

A Raiders guardot, a Texans pass rushert igazolt

Két említésre méltó igazolás történt tegnap. 

A Raiders mélyítette az egyébként nem túl erős támadófalát, méghozzá a veterán guard Greg Van Rotennel – jelentette be a csapat. A mára már 33 éves játékos a tavalyi évet a Billsnél töltötte, a támadósnapek harmadán volt pályán. Sosem volt egy átlag feletti játékos, de ha a szükség úgy hozza, be tud állni és nem lesz használhatatlan. Érdekes sztorija van egyébként, hiszen draftolatlan volt 2012-ben, majd egy év Green Bay-i kaland után a kanadai ligában játszott és csak 2017-ben tért vissza az NFL-be.

A Raidersnél a tavalyi harmadik körös Dylan Parham és a tavalyi gyakorlócsapatos Alex Bars vagy a szintén tavalyi gyakorlócsapatos Netane Muti számít kezdőnek, szóval igazából Van Roten akár a pályán is találhatja magát.


Mindeközben a pass rusher Jacob Martin egy év denveri kitérő után visszatér a Houston Texans csapatához – írja Ian Rapoport. A Seahawks korábbi hatodik körös játékosa másodévében már Houstonban találta magát, három év után állt tovább a Jetshez, ahonnan elcserélték a Broncosba, majd nemrég kivágták.

Egy rotációs pass rushernek megállja a helyét, akár lehet is szerepe a Texansnál. Jelenleg az 1/3-as Will Anderson, a 34 éves Jerry Hughes, a 2020-as harmadik körös Jonathan Greenard, az idei negyedik körös Dylan Horton és az ex-Pats és ex-Browns védő Chase Winovich található a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!