Connect with us

Hír

A Chiefs fizette a legtöbbet a draftolatlanoknak, a Bengals a legkevesebbet

Nem csak a drafton lehet újoncokat szerezni, hanem a börzét követően is, ami egy rendkívül mozgalmas pár óra, pár nap a csapatok számára. Rengeteg draftolatlan játékossal töltik fel a keretet a franchise-ok, és közülük minden évben sokan fognak rostert, sőt akár komoly játékidőhöz is juthatnak, így nem érdemes figyelmen kívül hagyni ezeket a lehetőségeket.

A verseny már a draft végén megindul ezekért a játékosokért, és leginkább minél nagyobb garantált pénzekkel lehet őket elcsábítani – plusz a keretbe kerülés lehetőségével. Épp ezért érdemes megnézni, hogy melyik csapat mennyi garantált összeget költött a draftolatlan játékosokra. Az Over The Captől Nick Korte szedte össze a legtöbbet és legkevesebbet költőket.

Ebből kiderül, hogy a Chiefs és a Jets is átlépte az 1 milliós garantált határt, miközben a Bengals, a Steelers, a Seahawks és a Packers még csak a 100 ezres határt sem érte el.

A Bengals 35 ezréből egyébként 25 ezer ment a Chattanooge DT-jének, Devonnsha Maxwellnek, mellette még 12 játékost szereztek, de ahogy a pénzösszegekből kiderül, nem épp a legnevesebbeket. A Bengals sosem volt egy pénzszóró franchise a tulajdonosa miatt, de azért itt nincs szó nagy összegekről, mégsem versenyeznek a többiekkel, amivel hátrányba kerülhetnek.

A túloldalon a Chiefs nagy költekező volt, talán azért is, mert minden kör legvégén húzva összességében kevesebbet költenek a draft classra, mint mások, így belefér egy kis extra a büdzsébe. És mivel egy Super Bowlt nyerő csapatnál a kezdő posztokból egyébként is hiány van, így nekik talán többet is kell ajánlaniuk, hogy őket válasszák a draftolatlanok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!