Connect with us

Hír

A Saints nem hívja le Cesar Ruiz ötödik éves opcióját

Keddig lehet lehívni a 2020-as első körösök ötödik éves opcióját, a Saints pedig úgy ítélte meg, hogy Cesar Ruiz nem érdemel 14,175 millió dollárt, így nem hívta le a belső támadófalember ötödik éves opcióját, írja több forrás is.

Ruiz 1/24-es volt 2020-ban és szinte azonnal kezdő lett. 46 meccsen lépett pályára az elmúlt három évben, 40-szer a kezdőben kapott helyett, de nem egy jó játékos. Sem futáshoz, sem passzhoz nem tud blokkolni, leginkább az első körös mivolta tartotta a kezdőben. A piacon sem kapna 6-8 millió dollárnál többet, így várható volt, hogy a Saints nem fog neki 14 millió dollárt garantálni 2024-re.

A csapatnak nem igazán jöttek be az első körös választásai az elmúlt években. 2018-ban két első kört áldozott a pass rusher Marcus Davenportért (a 2018-as mellett a 2019-est), aki alig tudott a pályán lenni és már a Vikingsot erősíti. 2020-ban érkezett Cesar Ruiz, akinek most nem hívták le az opcióját, de a 2021-ben 1/28-as Payton Turner is óriási bustnak néz ki. A tavalyi eresztés (Chris Olave és Trevor Penning) egyelőre jól néz ki, de még ezzel együtt sem lehetnek igazán elégedettek a szurkolók.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x