Connect with us

Hír

Mindkét első körösének ötödik éves opciójáról döntött a Panthers

A Panthers ugyan eredetileg csak egyszer választott a 2020-as draft első körében, de mégis két játékos opciójáról kellett döntenie. Az eredeti választásuk, a védőfalember Derrick Brown opcióját lehívták, míg a Jaguarstól cserével megszerzett corner CJ Henderson ötödik éves opciójával nem éltek.

Brown 1/7-esként került a ligába, és bár az első két éve felemásra sikerült, a harmadik idényére egy top DT-vé nőtte ki magát. A Panthers szerencséjére annyira nem került középpontba, hogy Pro Bowlernek válasszák, így 16 millió dollár helyett csak 11,665 milliót kell neki garantálni 2024-re, ami jelen állás szerint a piaci értékének a fele.

Hendersont két pickkel később választotta ki a Jaguars. Voltak, akik az új Jalen Ramsey-t látták benne, ehhez képest a csapat egy év után elcserélte egy harmadik körös cetliért Carolinába. Karrierje során 12 TD-t engedett három INT mellett, 113,5-ös passer ratinggel vették őt célba az ellenfelek irányítói – egyértelmű bust, így nem meglepő, hogy a csapat nem akart neki 11,5 millió dollárt garantálni jövőre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!