Connect with us

Hír

A Steelers hosszabbított Mitch Trubiskyval

A Steelers ezt a hetet az irányítókra szánta. Nem sokkal a harmadik számú Mason Rudolph visszaigazolása után a csapat hosszabbított a második számú Mitch Trubiskyvel, írja Ian Rapoport. A pénzügyeket tekintve ez egy $11,4 milliós hosszabbítás, így három évre $19,4 millióért kötötte le őt a Steelers. Ösztönzőkkel együtt $33 milliót kereshet, ha minden jól alakul a számára.

Trubisky a 2021-es idény után írt alá a Steelershöz két évre 26,785 millió dollárért (bár ebből 12 millió dollár ösztönző volt). Akkor még az is elképzelhető volt, hogy rövid távon stabil kezdő lesz belőle, de a csapatnak sikerült az első körben draftolni Kenny Pickettet, így a Trubisky-éra nagyon hamar véget ért. A szerződése ugyanakkor továbbra is érvényben volt: idén 8 millió dollárt kereshetett volna a padot koptatva és 10+ millió dollárral terhelte volna a fizetési plafont.

Pittsburgh-ben elégedettek voltak a Bears korábbi 1/2-esével, de ennyi pénzt nem ért. Hogy végül miben sikerült megállapodni, az egyelőre nem ismert, de jó eséllyel jelentősen fog csökkenni az idei cap hitje. Manapság egy jobb csereirányító évi 5 millió dollárt keres, meglepő lenne, ha ennél Trubisky többet vihetne haza.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!