Connect with us

Hír

Carl Lawson lemondott 6 millió dollárról, hogy a Jetsben maradhasson

Carl Lawson nem megy sehová: a pass rusher belement egy fizetéscsökkentésbe, hogy a Jetsben maradhasson. A védő idén 15 millió dollárt keresett volna, de ebből egy cent sem volt garantált és ezt a pénzt a kivágásával fel is szabadíthatta volna a csapat. Lawson viszont lemondott 6 millió dollárról, cserébe garantáltak neki 8 millió dollárt, illetve jó játékkal további 3 millió dollárt vihet haza ösztönzők formájában, írja Field Yates.

A Jets két éve igazolta le Carl Lawsont 3 évre 45 millió dollárért. A kiváló pass rusher ugyanakkor 2021-ben nem tudott pályára lépni egy Achilles-sérülés miatt, tavaly pedig ugyan 7 sacket is szerzett 432 snapen, de mindössze 49 nyomásgyakorlás került a neve mellé (összehasonlításképp 2020-ban 437 snapen 64 nyomásgyakorlása volt). Semmiképp nem ért 15 millió dollárt, de 9 millióért már belefér – igazi win-win helyzet a játékosnak és a csapatnak is.

Elég mély lesz így a pass rush egység, hiszen Lawson mellett ott van a tavalyi első körös Jermaine Johnson, az idei első körös Will McDonald és a részben szélen, részben belül játszó John Franklin-Myers.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x