Connect with us

Hír

A Steelers kivágta tavalyi kezdő cornerbackjét

A Pittsburgh Steelers tavaly egy ötödik körös picket adott a cornerback Ahkello Witherspoon játékjogáért, majd hosszabbítottak is vele két évre $8 millióért. Tavaly a szezon felében kezdő volt (pár meccset sérülés miatt kihagyott), azonban idén a csapat megerősítette a CB-sorát, így most úgy döntöttek, hogy $4 milliót spórolva megválnak Witherspoontól – írja Ian Rapoport.

Witherspoon az első négy évét a 49ersben töltötte harmadik körös draftolása után. Onnan Seattle-be szerződött, majd a Steelers a következő szezon előtt cserélt érte. Egy alsókategóriás kezdő szintet üt meg, így mélyítésre még jó lehet más csapatnál.

Ami a Steelers illeti, idén teljesen átalakították a CB-sort, hiszen érkezett a veterán Patrick Peterson, illetve a második kör legelején Joey Porter Jr., akik el is viszik a két szélső kezdő posztot. A tavaly kezdő Levi Wallace így csere lesz, mellé pedig a hetedik körben érkezett Cory Trice, akit jóval magasabbra taksáltak a szakértők. A slot lehet még kérdés, onnan kivágták Arthur Maulet-t, de leigazolták Chandon Sullivant – ide még elképzelhető egy érkező a Witherspoon után felszabadított pénzből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!