Connect with us

Hír

A Saints elkapót, a Ravens centert, a Steelers XFL-sztárt igazolt

Volt pár kisebb igazolás a napokban, ezek közül az említésre méltókat szedtük most egy csokorba.

A Saints elkapót igazolt, méghozzá az ex-Steeler James Washingtont. A korábbi második körös pick leginkább sebességével hívta fel magára a figyelmet, de olyan sok babér nem termett neki. A Pittsburghben töltött négy éve alatt 1629 yard és 11 TD került a neve mellé. Tavaly a Cowboysba igazolt, de egy szezon eleji sérülés miatt csak két meccs jutott neki, majd a Giants gyakorlócsapatában fejezte be az évet. A Saints nem áll feltétlen jól WR-ekkel, Michael Thomas, Chris Olave, Rashid Shaheed, Tre’Quan Smith, illetve a hatodik körös újonc AT Perry alkotja a szekciót jelenleg. Washington legjobb esetben a 4. számú lehet, ha mindenki egészséges.


A Ravens centert igazolt, az ex-Bear Sam Mustipher érkezik egy évre. Azért is érdekes az igazolás, mert Mustipher a csapat edzőközpontjától pár percre nőtt fel. Tavaly a Bearsben kezdő volt az egész szezonban, az utóbbi három évben 40 meccsen kezdett, de azért a jó teljesítménytől messze volt, ezért sem kapott RFA-tendert a chicagóiaktól. A Ravensben cserecenter lesz a tavalyi elsőkörös Tyler Linderbaum mögött.


A Steelers pedig az XFL-ből szerződtetett egy elkapót, méghozzá az annak idején nagy reményekkel induló Hakeem Butlert. A 2019-es drafton voltak olyan neves szakértők, akik WR1-nek gondolták a classban, azonban csak a negyedik körben kelt el, majd kihagyta első szezonját sérülés miatt, a második évében pedig nem fogott rostert a Cardinalsnál. Az Eaglesnél megpróbáltak tight endet faragni belőle a nagy termete miatt, de az sem jött össze, így a CFL-ben, majd az XFL-ben próbált szerencsét. Utóbbiban teljesedett ki, a St. Louis Battlehawks csapatában 10 meccsen 599 yardot és 8 TD-t jegyzett. A Steelersnél Allen Robinson, Diontae Johnson, George Pickens, Calvin Austin és Myles Boykin alkotja a legjobb ötöst WR poszton, ide próbálja majd beküzdeni magát Butler a nyáron.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!