Connect with us

Hír

Egy meccsre eltiltották a Jets cornerbackjét autóbaleset okozása miatt

A Jets a Bills ellen kezdi a szezont, ráadásul hétfő esti rangadó formájában, azonban a cornerback Brandin Echols nem lesz ott a pályán, ugyanis az NFL eltiltotta őt egy meccsre a Magatartás Szabályzatra hivatkozva – írja Tom Pelissero.

A 2021-es hatodik körös játékos még tavaly áprilisban okozott autóbalesetet, amiben a szenvedő fél részleges lebénult. A cornerback nem volt ittas, de gyorsan hajtott (50 mph-s zónában 84 mph-val), felelőtlenül előzött és váltott sávot, ráadásul a biztonsági öve sem volt bekötve – ő mégis megúszta karcolások nélkül. A másik autó söfőrjét viszont a biztonsági övébe csavarodva, fejjel lefelé lógva, komoly sérülésekkel találták meg a kiérkező szervek, majd a kórházba szállították és később meg is kellett műteni a gerincét.

Börtönbe végül nem kerül Echols, mivel ez volt az első vétsége a törvény ellen, de fél évre elvették a jogsiját, 55 ezer dolláros kártérítést kell fizetnie, és három éven át bekerül egy többlépcsős rehabilitációs programba.

A Jetsnél Echols egész vállalható újonc évet hozott le, legalábbis a körülményekhez képest, de aztán másodévére érkezett Sauce Gardner és DJ Reed, így jelenleg cserének számít a csapatnál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!