Connect with us

Hír

Csak a Bills és a Chiefs érdeklődött komolyabban DeAndre Hopkins iránt

A Cardinals elég régóta árulta a sztárelkapó DeAndre Hopkinst, és állítólag a draft környékén több potenciális partnerrel is beszéltek. Végül nem jött össze egy trade, helyette a minap kivágták a támadót. Aminek nyilvánvaló oka, hogy nem igazán volt verseny iránta, most pedig Albert Breer arról számolt be, hogy mindössze két csapat érdeklődött komolyabban, méghozzá a Bills és a Chiefs.

Mindkét AFC-nagyágyú számára azonban gondot jelentett az elkapó magas fizetése, és végül ezért dőltek dugába a tárgyalások. Breer azt is megemlíti, hogy a Chiefs már egész közel került egy megállapodáshoz, azonban az, hogy a Ravens $15 milliót fizetett Odell Beckhamnek, megtorpedózta az üzletet.

Most mind a Chiefsnek, mind a Billsnek, mind bárki másnak lehetősége van közvetlenül a játékossal alkudozni a fizetéséről. Hopkins közel $20 milliót keresett volna az eddigi szerződésén, amiért nem akartak mások cserélni, ellenben ő még emelést is szeretne. Érdekes lesz tehát figyelni, hogy kivel és mennyiért sikerül megállapodnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!