Connect with us

Hír

Egy új szerződésen dolgozik a Saints és Cam Jordan

Szerződésének utolsó évébe lépett Cameron Jordan, de a veterán pass rusher egyelőre nem gondolkodik a visszavonuláson, a Saints pedig szeretné, ha a védő New Orleansban fejezné be a karrierjét. Ennek érdekében a felek elkezdtek dolgozni egy hosszabbításon, jelentette be Jordan ügynöke.

Cam Jordan 2011-ben került a ligába, a Saints az 1/24-es cetlivel választotta ki. Egész karrierjét New Orleansban töltötte és a liga egyik legjobb pass rusherévé vált: 192 meccsen 639 tackle, 115,5 sack, 15 kiharcolt fumble, két INT és 58 leütött labda került a neve mellé. Hat idényben szerzett legalább 10 sacket, háromszor lett All Pro és nyolcszor Pro Bowler, tavaly pedig 66 tackle-el és 8,5 zsákolással zárta az idényt, vagyis még lassan 34 évesen is átlagon felüli játékos.

A Saintsnek ráadásul nem csak szakmai és érzelmi okai vannak Jordan megtartására. A rengeteg korábbi szerződésmódosítás miatt ugyanis összesen 23 millió dollárnyi halott pénzt tolt el a csapat a következő évekre, így ha a védő visszavonul vagy eligazol 2024-ben, akkor ezt a pénzt egyben be kell nyelnie a Saintsnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!