Connect with us

Hír

Egyelőre nincs realitása annak, hogy a Raiders elcserélje Davante Adamst

Davante Adams az utóbbi időben elég sokat nyilatkozott arról, hogy nem igazán tetszik neki, ami a Raidersnél folyik. Ugyan eközben soha nem utalt arra, hogy távozni szeretne, de ilyenkor automatikusan felmerül a csere lehetősége, ám a TheAthletic információi szerint jelenleg nincs realitása az elkapó elcserélésének.

Adamsért tavaly cserélt a Raiders, majd adott neki egy 5 éves, 140 millió dolláros szerződést. Ebből ugyan csak 22,75 millió dollár volt teljesen garantált a szerződés aláírásának pillanatában, de időközben a 2023-as és a 2024-es fizetése, illetve egy 20 millió dolláros roster bónusz is garantálttá vált. Emiatt kivágni teljesen esélytelen, de még egy csere után is 16,6 millió dollárral nőne az elkapó idei cap hitje és 31,4 millió dollárnyi halott pénz keletkezne utána.

Mindezek fényében nem meglepő, hogy most nincs realitása egy cserének. Június elseje után viszont a 31,4 millió dollár halott pénzből csak 7,85 milliót kellene idén elkönyvelni, így elképzelhető, hogy trade határidőhöz közeledve megcsörrennek majd a telefonok Las Vegasban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!