Connect with us

Hír

Elcserélheti a korábbi első körös linebackerét a Ravens

A Ravens ligaelit fizetést adott a linebacker Roquan Smith-nek, majd a 86. választási joggal megszerezte Trenton Simpsont a posztra, így elképzelhető, hogy a korábbi első körös Patrick Queen feleslegessé vált és így elcserélné a csapat (via TheAthletic). A védő ötödik éves opciójáról keddig kell döntenie a Baltimore-nak, az sok mindent elárulhat a Ravens Smith-szel kapcsolatos terveiről.

Queen 2020-ban 1/28-asként érkezett a ligába. Óriási tehetségnek tartották, de az első két idényében a blitzelésen kívül csapnivaló volt minden téren. Aztán jött tavaly Roquan Smith, ezzel Queent sokkal szabadabban lehetett használni, ami a játékának is jót tett: 25 nyomásgyakorlás mellett hét sacket szerzett, de fejlődött futás ellen és coverage-ben is. Úgy tűnt, megmentette a karrierjét, de könnyen lehet, hogy ez a relatíve jó idény már későn érkezett.

Az ötödik éves opciója garantált 12,722 millió dollárt jelentene neki 2024-re. Ha nem hívja le a csapat, akkor tényleg reális esély lehet egy cserére. Az opció le nem hívására elég jó esély van, a kérdés inkább az, hogy Simpson tanul-e egy évet a padon és majd jövőre veszi át Queen helyét, vagy már idén bedobnák a mély vízbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!