Connect with us

Hír

Will Levis harmadik számú irányítóként kezd a Titansben

A draft előtti várakozások alapján az irányító Will Levis nagyon jó eséllyel top4-es picknek tűnt, akit vagy a Houston Texans választ ki az 1/2-es cetlivel, vagy az Indianapolis Colts az 1/4-essel (esetleg valaki felcserél érte az 1/3-as Cardinals helyére). Ehhez képest végül csak a második kör elején, a 2/33-as választási joggal kelt el, miután a Titans megállította a csúszását. És ugyan a csapatnál sokra tartják, meg kell küzdenie a helyéért.

“Will Levis a harmadik számú irányítóként kezd Ryan Tannehill és Malik Willis mögött. Hogy ennél magasabbra kerül-e, az csak a teljesítményén múlik. Nálunk mindig a mutatott játék alapján döntöttünk arról, ki hol helyezkedik el a depth charton. Ez csak a játékosokon múlik”

– mondta a csapat főedzője, Mike Vrabel (via PFT).

Willis kis túlzással már kuka, így őt alighanem már a szezon kezdete előtt le fogja nyomni Levis, Tannehill viszont jó eséllyel kezdőként játssza le a 2023-as idényt. A Kentucky korábbi sztárja ráadásul nemcsak egy jó eséllyel azonnali kezdő pozíciót veszített el a csúszásával (Houstonban vagy Indianapolisban nem lett volna komoly riválisa idén), de legalább 24 millió dollárt is – ennyi ugyanis a különbség az 1/4-es és a 2/33-as újonc fizetése között.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!