Connect with us

Érdekességek

Ennyire nehéz a csapatok 2023-as sorsolása

Tökéletes módja nincs a csapatok sorsolásának (vagy ha úgy jobban tetszik, menetrendjének) erősségének megállapítására, azonban a vegasi oddsok alapján összerakott lista tekinthető a legpontosabbnak ebben a tekintetben. Warren Sharp minden évben összerakja ezt, és most is megérkezett nem sokkal azután, hogy kiderült, a fogadóirodák mit várnak az egyes csapatoktól.

Íme tehát, kinek milyen nehéz lesz az idei éve, értelemszerűen a zöld sávban a könnyebb, a pirosasban a nehezebb sorsolásokkal.

A legkönnyebb dolga tehát az NFC South-nak lesz, részben azért, mert egymást közt sem számítanak túl erős gárdáknak. A Buccaneers tavalyi csoportelsőként azért nem lesz olyan könnyű helyzetben, de a Saints, a Falcons és a Panthers konkrétan a három legkönnyebb sorsolással rendelkezik az idei évben. Hasonló okok miatt az AFC South is a lista tetején van, a Colts-Texans-Titans-Jaguars kvartett mind ott van a top9-ben. A két déli csoport közé még a Bears, a Lions és a 49ers ékelődött be a top10-be.

A lista másik végén a legnehezebb dolga a Patriotsnak lesz, ami nem meglepő a bivalyerős AFC Eastben, ahol a Bills-Jets duót a főcsoport 4 legjobbja közt tartják számon, és még a Dolphins is ott van a top8-ban. Így nyilván nem meglepő, hogy a Bills, Dolphins, Jets dolga is nagyon nehéz lesz idén. Hasonló okok miatt az AFC Westnek is kemény lesz a menetrendje, a Chiefs, a Raiders és a Chargers is ott van a 7 legnehezebb közt, és a Broncos sem csúszott ki sokkal a top10-ből. Közéjük a Commanders, a Vikings és a Cowboys ékelődött még be a top10-be.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!