Connect with us

Hír

Henry Ruggs bűnösnek vallja magát, 3-10 év börtönt kaphat

A Raiders korábbi első körös elkapója, Henry Ruggs több vádpontban is bűnösnek vallja magát a 2021. novemberében okozott autóbalesetével kapcsolatban, amelynek következtében egy nő életét vesztette. Várhatóan 3-10 év börtönbüntetést fog kapni.

A Las Vegas-i rendőrség akkori közleménye szerint a Raiders 2020-as 1/12-ese felelőtlenül és szabálytalanul vezetve halálos autóbalesetet okozott, ráadásul ittasság jeleit is mutatta. Ő maga ugyan nem sérült meg komolyabban a balesetben, amikor a Corvette-jével hátulról belement az előtte álló Toyotába, ám a másik autó utasa sajnos nem volt ilyen szerencsés.

A játékos pályafutása effektíve már a baleset napján véget ért (a Raiders nem sokkal az eset után kirúgta), a hamarosan kiszabott leöltendő büntetés csak megerősíti, hogy soha többet nem lép pályára az NFL-ben.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Piiter
Piiter
2023-05-03 17:42

Remélném hogy a megbánás miatt vallja magát bűnösnek,de szerintem inkább alku van a háttérben. Az eljárás lerövidül, egyszerűbbé válik, ezért cserébe kap 3-4 évet,a 8-10 helyett. Ne így legyen. Ittasság jeleit mutatta? Szonda, vérvétel??? Nem néztem utána hogy mi lett az eredmény,sorry.

László
László
Reply to  Piiter
2023-05-04 10:45

A megengedett alkoholszint kétszerese volt a szervezetében.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-05-03 09:18

A nő kutyája is elpusztult a balesetben,meg még volt egy töltött fegyver is a Corvettben.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x