Connect with us

Hír

Randall Cobb a Jetshez igazol

Aaron Rodgers állítólag még az elcserélése előtt adott egy kívánság listát a Jetsnek, amin szerepelt többek között az ex-Packer Allen Lazard és Randall Cobb is. Előbbit még a piac elején igazolta le a csapat, most pedig több forrás is arról számolt be, hogy utóbbi is csatlakozik Rodgershez.

Cobb 2011-ben a Packers második köröse volt és egészen a 2018-as szezon végéig volt a Green Bay tagja. Soha nem volt egy klasszis elkapó, a 2014-es idényén kívül egyszer sem lépte át az 1000+ yardos vagy a 10+ TD-s határt, de egy korrekt második számú játékosnak mindig is elment. 2019-ben aláírta Cowboyshoz, egy évvel később pedig a Texans játékosa lett, majd 2021-ben a Packers egy hatodik körös pickért visszaszerezte, hogy Aaron Rodgers egy kicsit boldogabb legyen.

Az elmúlt két évet ismét Green Bay-ben töltötte, de 25 meccsen csak hat TD és 792 yard került a neve mellé. A leigazolása tehát leginkább csak Rodgersnek szól, jó eséllyel veteránminimumot fog kapni a Jetstől és 3-4. számúként kap majd szerepet a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!