Connect with us

Érdekességek

Így értékelték az amerikai szakértők a csapatok draftjait

Vasárnap mi is befejezzük mind a 32 csapatra a draftértékelésünket, addig is megnézhetitek, hogy az amerikai szakértők hogyan értékelték az egyes csapatok draftjait. René Bugner szedett össze 29 neves szakértőt és foglalta táblázatba az értékelésüket. A táblázat a csapatokat tekintve a legjobbtól halad a legrosszabb felé, értékelőket tekintve pedig a legjószívűbbtől a legkeményebbig.

Ezek szerint tehát az Eaglesé volt a legjobb idei draft, a top5-ben pedig ott van a Steelers, a Colts, a Seahawks és a Cardinals. A legrosszabb draftja a 49ersnek volt a konszenzusos összesítés szerint, a legrosszabb ötben pedig ott van még a Commanders, a Cowboys, a Dolphins és a Broncos.

Az értékelési szempontrendszer persze mindegyik szakértőnél valamilyen szinten más és más lehet, ezért érdemes lehet külön elolvasni őket, ha érdekel mondjuk néhány kirívó vélemény. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a kisebb draft classok, főleg ahol nem voltak magas pickek, általában – nem feltétlen helyesen – rosszabb értékelést kapnak, szóval részben akár ezért is lehet hátul például a 49ers, a Dolphins vagy a Broncos.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!