Connect with us

Érdekességek

Így értékelték az amerikai szakértők a csapatok draftjait

Vasárnap mi is befejezzük mind a 32 csapatra a draftértékelésünket, addig is megnézhetitek, hogy az amerikai szakértők hogyan értékelték az egyes csapatok draftjait. René Bugner szedett össze 29 neves szakértőt és foglalta táblázatba az értékelésüket. A táblázat a csapatokat tekintve a legjobbtól halad a legrosszabb felé, értékelőket tekintve pedig a legjószívűbbtől a legkeményebbig.

Ezek szerint tehát az Eaglesé volt a legjobb idei draft, a top5-ben pedig ott van a Steelers, a Colts, a Seahawks és a Cardinals. A legrosszabb draftja a 49ersnek volt a konszenzusos összesítés szerint, a legrosszabb ötben pedig ott van még a Commanders, a Cowboys, a Dolphins és a Broncos.

Az értékelési szempontrendszer persze mindegyik szakértőnél valamilyen szinten más és más lehet, ezért érdemes lehet külön elolvasni őket, ha érdekel mondjuk néhány kirívó vélemény. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a kisebb draft classok, főleg ahol nem voltak magas pickek, általában – nem feltétlen helyesen – rosszabb értékelést kapnak, szóval részben akár ezért is lehet hátul például a 49ers, a Dolphins vagy a Broncos.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tibor Cseh
Tibor Cseh
2023-05-26 08:58

Mondjuk azt nem értem,h a Giants draftjára h lehet C-t adni.Az első 3 körben,három rendszerfit játékos,akik óriási needre érkeztek,ráadásul a kiválasztásuk helyén simán BPA-j voltak,meg még stealek is és akár az első körben is elvihette volna őket vki. Mennyire kell utálni ehhez az adott csapatot,edzőket stb.?

Staten Island
Staten Island
2023-05-26 07:00

A 9erst sztem kár mentegetni, mert a kevés pickjüket sem használták jól. Általánosságba véve kissé komikus, hogy mondjuk A értékeléseket 4-17 közötti tartományban osztottak ki, ez számomra megmutatja, hogy az egyes vélemények között erősen érdemes szelektálni. Én pl. nem tudok komolyan venni olyan véleményeket, ahol egyetlen csapat sem kap C értékelést (ld. Mel Kiper, aki amúgy is egy mondvacsinált szakértő), mert ez elég egyértelmű jele annak, hogy nem tudsz reálisan értékelni, de egy olyat sem tudok, ahol 17 csapatnak is fantasztikusan jó draftja volt, ami szintén irreális.

camillo 7777
2023-05-26 06:26

Tényleg az a szar az értékelésekben, hogy 1000 felé szempont alapján lehet értékelni és az se biztos, hogy bejön.

Remélem azért igazuk lesz velünk kapcsolatban 😃

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x