Connect with us

Érdekességek

Hol köthet ki DeAndre Hopkins?

A Cardinals nem tudta elcserélni, így végül kivágta a veterán elkapó DeAndre Hopkinst, aki így azonnal szabadügynökké vált. Ez azt jelenti, hogy bárki azonnal leigazolhatja, aki megfelelő ajánlattal áll elő. De vajon hol köthet ki?

Hopkins nemrég nyilatkozott arról, hogy mi a kívánságlistája: szeretne egy stabil menedzsmentet, amire sosem volt még példa a karrierjében, szeretne egy jó védelmet és nem utolsó sorban egy jó irányítót, aki igazi vezére tud lenni a csapatnak. Meg is nevezett pár ilyen QB-t: Josh Allen, Patrick Mahomes, Jalen Hurts, Lamar Jackson, Justin Herbert.

Ez tehát az ő kívánságlistája, azonban nem mindegyik csapat tudja megengedni magának az elkapót, aki vélhetően nem akar bagóért játszani – ha így lenne, valószínűleg létre is jöhetett volna egy csere. Nem segített egyébként a csapatok helyzetén az, hogy a Ravens $15 milliót adott Odell Beckhamnek, ugyanis vélhetően Hopkins sem szeretne ez alá menni, sőt. A holtszezon ezen szakaszában azonban már nincsenek olyan jó pénzügyi helyzetben a csapatok, ami megnehezíti Hopkins számára a válogatást.

A felsorolt öt csapatból az Eaglest és a Chargers a WR-helyzetükre való tekintettel kizárhatjuk. A Ravensnél Odell Beckham és Zay Flowers megszerzése után nem látni sok esélyt Hopkinsra, bár ő is ott volt Lamar kívánságlistáján OBJ mellett. A Billsnél Stefon Diggs mellé érkezett a drafton a tight end Dalton Kincaid, de Hopkins elférne még, itt inkább a pénzügyekkel lehet probléma. A nagy ötösből a legnagyobb szüksége Hopkinsra egyértelműen a Chiefsnek van, a nagy kérdés itt is a szerződés nagyságáról szól, ugyanis a KC-nek jelenleg az Over The Cap adatai szerint kevesebb mint 1 millió helye van a sapkában – persze lehet átalakítani még ezt-azt, de akkor is nehezebb a helyzet. A Bills sincs sokkal jobb helyzetben a maga $1,5 milliójával a sapka alatt.

Ha kitekintünk ebből az ötösből, akkor a legnagyobb szüksége Hopkinsra a minimum playoffért harcoló csapatok közül a Lionsnek, a Giantsnek és a Patriotsnak lehet, ahol régóta hiányposzt az igazi első számú elkapó, és ahol Hopkins megszerzése talán a legnagyobbat dobhatná a támadósoron. Közülük a Giants van azon a listán, ahol pénzügyileg nem lenne egyszerű megoldani az igazolást. A Patriotsnak pedig Bill O’Brien személye miatt lesz nehéz megszerezni az elkapót, kettejüknek ugyanis nincs olyan kellemes előtörténete.

A Jetset érdemes megemlíteni még, ahol Corey Davis kivágásával könnyen felszabadítható lenne a Hopkinsra szánt összeg nagyobb része, és még upgrade-elne is a csapat a poszton.

A fogadóirodák (egész pontosan a DraftKings) szerint egyébként így néz ki a legnagyobb esélyesek listája:

  • Bills +250 (100 dollár esetén ennyi a nyeremény)
  • Chiefs +400
  • Jets +550
  • Ravens +650
  • Patriots +800
  • Chargers +1000
  • Lions +1500
  • Eagles +2000
  • Cowboys +2500
  • 49ers +2500

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!