Connect with us

Hír

Íme a 2023-as szezon teljes menetrendje!

Az NFL az éjszaka folyamán kiadta a teljes 2023-as menetrendjét! Íme az egész táblázatos formában az NFL Research jóvoltából:

Ahogy előre tudni lehetett, a Chiefs és a Lions nyitja majd az idényt, és íme a teljes első forduló menetrendje külön, csak hogy legyen mit várni:

Minden csapat összerakott egy-egy videót is a menetrend kihirdetéséről, sokan nagyon kreatívak voltak. A “versenyt” ismét a Chargers nyerte, de a Titans is nagyot ment, ezt a kettőt most beágyazzuk, de minden csapatét megtaláljátok a közösségi médiás felületeiken, ahogy a menetrendjüket kép formában is.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
1 year ago

Broadway people, a saját országukat nem találnák meg egy földgömbön :) egyébként tucatnyi alkalommal volt már szerencsém amerikaiakhoz, de mikor mondom a csapat nevét onnan, ahonnan jöttek mindig az a válasz, hogy bocs, nem nézek focit :) illetve egyszer randiztam egy csajjal, aki Penn State szurkoló volt, ott elég jól jött ki, mikor bemondtam a Nittany Lionst. Könnyű rájuk jó benyomást tenni, mert mi többet tudunk róluk, mint ők a világ többi részéről.

atis123Juve
atis123Juve
1 year ago

Ez az anime brutál jó volt :D

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x