Connect with us

Hír

Shanahan szerint három franchise szerű irányítójuk van

Van az a régi mondás (John Maddentől), hogy ha két irányítód van, akkor valójában nincs egy sem. Na de mi van akkor, ha három irányítód van? Úgy tűnik a 49ers szerint akkor már más a leányzó fekvése. Kyle Shanahan szerint ugyanis Brock Purdy, Trey Lance és Sam Darnold is képes vezetni a csapatát.

“Hiszem, hogy tehetség szempontból három játékosunk is van, aki képes franchise szerű irányító lenni. Brock megmutatta nyolc meccsen. És van még két srác a keretben, akiről erősen hisszük, hogy képes ugyanerre.”

– mondta Shanahan, via Michael Lombardi.

Azt egyelőre senki sem tudja biztosan, hogy Purdy felépül-e a komoly könyöksérüléséből a szezonkezdetre, szóval simán lehet, hogy Lance-nek vagy Darnoldnak kell majd kezdenie a szezon elején. Róluk így nyilatkozott Shanahan. Előbb Lance-ről:

“Azt vártuk, hogy Trey lesz az emberünk hosszú időre és szerintem még mindig lehet. De közben nem vártuk, hogy a draft utolsó választottja bejön és ilyen szinten játszik. Sérülés miatt elszalasztotta a lehetőséget, Brock pedig megragadta azt. Tényleg hiszem, hogy Trey képes erre, de Brock már megcsinálta és ez nagyon jó dolog a számunkra.”

Majd Darnoldról:

“Hihetetlen jól passzol. Erre született. Komolyan úgy látom, hogy Sam egy top pick tehetségével rendelkezik, ahogy egyébként történt is. Nézed a karrierjét és nincs okod mást hinni.”

Igazából Shanahan kezei alatt és ilyen kisegítőszemélyzettel tényleg nagyon sokan képesek jó számokat letenni az asztalra, láttuk ezt annak idején Nick Mullensszel és CJ Beatharddel is, ráadásul akkor még nem is volt olyan jó a skill sora a csapatnak, mint most. Szóval nincs okunk kételkedni abban, hogy Darnold és Lance is képes lenne rájátszásba vezetni a 49erst, az már más kérdés, hogy ez mennyire lenne köszönhető az ő magas színvonalú játékuknak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group