Connect with us

Hír

Jövőre újra lesz egyetemi focis videójáték, benne a valós játékosokkal!

Az EA még 2021-ben jelentette be, hogy vissza fog térni az egyetemi focis videójáték a palettára azok után, hogy utoljára 2013-ban adtak ki ilyet. Jövő nyáron pedig érkezik is az NCAA Football ’24, ami kapcsán tegnap bejelentették, hogy a játékosok is szerepelhetnek benne a saját nevükkel és arcképükkel.

Ez azért nagy szó, mert épp emiatt fuccsolt be a játék 2013 után, hiszen több pert is akasztottak az EA nyakába a játékosok nevének és arcképének használata miatt. Azonban mióta törvénybe foglalták, hogy az egyetemi játékosok is profitálhatnak a hírnevükből (NIL), azóta újra megnyílt a lehetőség egy ilyen játék előtt. Sokak örömére tehát ez visszatér, és benne lehetnek a játékosok is.

Az EA Sports ugyanis összeállt a OneTeam Partners céggel, hogy belevonják az egyetemi focisták nevét és arcképét a játékba. Így minden játékosnak lehetősége van, hogy csatlakozzon a videójátékhoz, amiért pénzt is fognak kapni. Aki nem kíván ebben részt venni, azt pedig egy generikus névvel és arcképpel helyettesítik majd a játék készítői.

Jelenleg egyébként a 133-ból több mint 120 FBS iskola vállalta, hogy benne lesz a játékban.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x