Connect with us

Hír

Miami is szeretné megrendezni a Super Bowl LXI-t

Nemrég a Rams COO-ja, Kevin Demoff úgy nyilatkozott, hogy a SoFi Stadium szeretné majd rendezni a Super Bowl LXI-t 2027 februárjában. Nem Los Angeles lesz azonban az egyetlen pályázó, hiszen Miami állítólag már egy ideje próbál lobbizni emellett – írja a Palm Beach Post.

Miami legutóbb 2020 februárjában rendezett Super Bowlt, akkor a Chiefs verte a 49erst. A Dél-Florida-i Super Bowl ajánlattevő bizottság elnöke, Rodney Barreto pedig elmondta, hogy szerinte az nagyon sikeres esemény volt, és ismét a városba szeretnék hozni a nagydöntőt.

A PFT információi szerint az NFL pár éve megváltoztatta a Super Bowl helyszínének kiosztásának procedúráját, és ahelyett hogy a helyszínek pályáznának adott nagydöntőkre, a liga keresi meg a városokat, elmondja az elvárásokat és megvárja, hogy a város ezeket elfogadja vagy sem. Így elkerülhető, hogy egymás ellen versengjenek a helyszínek. Ezek szerint viszont úgy tűnik, hogy ezen változtathattak azóta, vagy a Rams illetékesei próbálnak meg beférkőzni valahogy.

Azt tudjuk, hogy a következő két Super Bowl Las Vegasban és New Orleansban lesz, illetve hogy a 2026-ost várhatóan Santa Clarának adják a héten. Azt nem tudni, hogy a heti tulajdonosi meetingen döntenek-e a 2027-es döntőről is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!