Connect with us

Érdekességek

Soha nem draftoltak még ennyi irányítót a top 150-ben

Az idei irányító class elég jónak ígérkezett, hisz négy-öt játékos is esélyes volt arra, hogy az első körben kivigyék (végül három QB kelt el az első körben). A mélység is rendben volt a csapatok szerint, ugyanis összesen 11 irányító kelt el a top 150-ben, ami a valaha volt legtöbb (via NFL Network).

Az első kiválasztott QB Bryce Young volt, akire az 1/1-es cetlit áldozta a Panthers. Őt CJ Stroud (Texans) és Anthony Richardson (Colts) követte az első napon. A második nap legelején a top 4-es Will Levis (Titans) is csapatot talált magának, majd a sokak szerint szintén első körre esélyes Hendon Hookert a Lions választotta ki a harmadik körben. Mellettük Jake Haener (Saints), Stetson Bennett (Rams), Aidan O’Connell (Raiders), Clayton Tune (Cardinals), Dorian Thompson-Robinson (Browns) és Sean Clifford (Packers) kelt el a top 150-ben.

Ha pedig teljessé akarjuk tenni a listát, akkor még három QB kelt el a drafton: Jaren Hall a Vikingshoz, Tanner McKee az Eagleshöz, Max Duggan pedig a Chargershöz került.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!