Connect with us

Hír

Tom Brady bevásárolná magát a Raidersbe

Tom Brady nemrég tulajdonrészt vásárolt a Las Vegas-i női kosárlabdacsapatban, az Acesben, ahol a többségi tulajdonos az Mark Davis, aki egyben a Raiders tulaja is. Az ESPN információi szerint a felek most újra tárgyalnak, ráadásul egy nagyobb dologról: arról, hogy Brady tulajdonrészt szerezzen a Las Vegas Raiders csapatában.

Állítólag hetek óta mennek a tárgyalások és hamarosan a végére is érhetnek. Brady részéről ez egy passzív befektetés lenne, tehát nem lenne beleszólása sem a biznisz, sem a futball oldalába a franchise-nak. A vásárlást egyébként legalább 24 csapat tulajának le kell okéznia, mielőtt hivatalossá válhatna.

Nem ez az első alkalom, hogy a hétszeres Super Bowl győztes irányító érdeklődik tulajdonrészt vásárolni egy NFL-csapatból, hiszen 2021-ben és ’22-ben is volt róla szó, hogy a Dolphins kisebbségi tulaja legyen.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
1 year ago

Ok, hogy kecske de egyben egy görény is! Hát nincs ennek a szegény Galoppozónak elég baja? Most még Tibi is megy megint nyomasztani?

reszelo.aladar
reszelo.aladar
1 year ago

Visszatér és meg fogja dönteni a legtöbb futott yard rekordját is. Mivel legalább 1500 évig játszik még, jó esélye van rá.

bjeela
bjeela
1 year ago

Tibibácsi arra hajt, hogy legyen gyűrűje tulajként is. A kis telhetetlen…
Amúgy igaza van, ennél tutibb befektetés kevés van, mint focicsapat tulajnak lenni, habár én a globális felmelegedés miatt inkább egy északi csapatot választottam volna a helyében.

Kopi3.14
Kopi3.14
1 year ago

Utána meg visszatér.

Piiter
Piiter
1 year ago

Ó,a francba! Csak most esett le… Üvegtestű galoppló lesérül, ezért majd Davis megkéri a passzív befektetőt, mivel van némi rutinja, nem e kisegítené a csapatot, merthogy úgyis van benne némi érdekeltsége. A pitsába… Csak nem lesz rájátszás tb nélkül.😁

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x