Connect with us

Hír

Tom Brady bevásárolta magát a Raidersbe, már csak az NFL engedélye szükséges

Nemrég felröppentek a pletykák, hogy Tom Brady kisebbségi tulajdonos lehet a Las Vegas Raidersben, és a csapat tulaja, Mark Davis be is jelentette, hogy a visszavonult irányító csatlakozik hozzá a tulajdonosi körben. Már csak az NFL jóváhagyására van szükség, de minden bizonnyal ez nem fog akadályt jelenteni.

Brady egyébként mindössze a harmadik ex-játékos lesz a történelemben, aki tulajdonrészt szerez egy NFL-csapatban (George Halas és Jerry Richardson az előző kettő). A jövőbeli Hall of Famer irányító korábban a Dolphinsba is szerette volna bevásárolni magát, ám az dugába dőlt és tampering miatt el is vették a csapat első körös pickjét. Most viszont Las Vegas felé vette az irányt, ahol már a női kosárcsapatban, az Acesben is tulajdonrészt szerzett (itt szintén Mark Davis a tulaj).

Ezzel egyébként pontot is tehetünk a végére annak a kérdésnek, hogy Brady vajon játszik-e még valaha. Ugyanis ahhoz, hogy egy tulajdonos beöltözhessen a csapatában (vagy bármely csapatban), az összes franchise hozzájárulása szükséges lenne, amire nem sok esély van.

Sok szempontból érdekes egyébként Brady tulajdonszerzése, például hogy nagyon sok New England-i szál kapcsolódik a Raidershöz (onnan jött a GM, a HC, a QB, a csere QB stb.). Emellett pedig Bradynek van egy szerződése a Fox csatornával, ahol kommentátor lehetne 2024-től, azonban bármennyire is hangoztatják a csatornánál, hogy az ex-irányító tulajdonszerzése nem jelent semmiféle akadályt, mégis furcsa lenne, ha Raiders meccseken kellene megszólalnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!