Connect with us

Hír

Tom Brady bevásárolta magát a Raidersbe, már csak az NFL engedélye szükséges

Nemrég felröppentek a pletykák, hogy Tom Brady kisebbségi tulajdonos lehet a Las Vegas Raidersben, és a csapat tulaja, Mark Davis be is jelentette, hogy a visszavonult irányító csatlakozik hozzá a tulajdonosi körben. Már csak az NFL jóváhagyására van szükség, de minden bizonnyal ez nem fog akadályt jelenteni.

Brady egyébként mindössze a harmadik ex-játékos lesz a történelemben, aki tulajdonrészt szerez egy NFL-csapatban (George Halas és Jerry Richardson az előző kettő). A jövőbeli Hall of Famer irányító korábban a Dolphinsba is szerette volna bevásárolni magát, ám az dugába dőlt és tampering miatt el is vették a csapat első körös pickjét. Most viszont Las Vegas felé vette az irányt, ahol már a női kosárcsapatban, az Acesben is tulajdonrészt szerzett (itt szintén Mark Davis a tulaj).

Ezzel egyébként pontot is tehetünk a végére annak a kérdésnek, hogy Brady vajon játszik-e még valaha. Ugyanis ahhoz, hogy egy tulajdonos beöltözhessen a csapatában (vagy bármely csapatban), az összes franchise hozzájárulása szükséges lenne, amire nem sok esély van.

Sok szempontból érdekes egyébként Brady tulajdonszerzése, például hogy nagyon sok New England-i szál kapcsolódik a Raidershöz (onnan jött a GM, a HC, a QB, a csere QB stb.). Emellett pedig Bradynek van egy szerződése a Fox csatornával, ahol kommentátor lehetne 2024-től, azonban bármennyire is hangoztatják a csatornánál, hogy az ex-irányító tulajdonszerzése nem jelent semmiféle akadályt, mégis furcsa lenne, ha Raiders meccseken kellene megszólalnia.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tuskó Hopkins
Tuskó Hopkins
1 year ago

Csóri Galoppozó…. Tibi élete végéig kísérteni fogja

Mark Molnar
Mark Molnar
1 year ago

nemtom, en a tobbi tulaj helyeben igy gondolkodnek:
siman megengedem, hogy beoltozzon egy-egy meccsre. ha nyer, az sok penzt general az egesz NFL-nek, tehat nekem is. ha pedig veszit, akkor az en csapatom nyer.
win-win.

Tizenkettes
Tizenkettes
1 year ago

Mondjuk a Tuck Rule Game miatt a Brady-Raiders (“Braiders”) házasság kicsit pikáns.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x