Connect with us

Hír

Újabb eltiltások jöhetnek fogadási botrányok miatt

Calvin Ridley-vel indult, majd idén hat játékossal folytatódott (köztük öten a Lionsből). Az NFL igyekszik lecsapni azokra a játékosokra, akik vétenek a Szerencsejáték Szabályzat ellen és akár NFL-re fogadnak, akár más sportágakra tesznek téteket az NFL intézményein belülről. Az ESPN információi szerint pedig jön egy újabb hullám, ugyanis a liga jelenleg nyomoz több vétség kapcsán is.

A szabályozás szerint ha egy játékos NFL meccsekre fogad, akkor határozatlan idejű, de minimum egy éves eltiltást kap, ha pedig az NFL bármely intézményéből ad le fogadást bármilyen más meccsre, akkor 6 meccses eltiltás jár neki. Azt egyelőre nem tudni, hogy kik és hányan lehetnek benne az új hullámban, illetve hogy milyen súlyos vétséget követtek el.

Az ESPN infói szerint továbbra is nehéz dolog minden fogadást nyomon követni, hiszen harmadik félen keresztül vagy off-shore fogadóirodánál nem igazán tudják figyelni, hogy NFL-játékos keze van-e a dologban, azonban az amerikai fogadóirodák információkat szolgáltatnak arról, hogy egy játékos fogadott-e mérkőzésre, illetve geolokációt vizsgálva azt is meg tudják mondani, hogy a csapatok létesítményeiből történtek-e fogadások.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!