Connect with us

Hír

TRADE: Za’Darius Smith a Brownsé!

Za’Darius Smith tavaly írt alá a Vikingshoz, szerzett is 10 sacket, de idén kijelentette, hogy távozni szeretne. Most végre teljesült a vágya, ugyanis a minnesotaiak elcserélték a pass rushert a Brownshoz – írja Tom Pelissero. Ellenértéket tekintve így néz ki a történet:

  • Vikings adja: Za’Darius Smith + 2025/6.kör + 2025/7.kör
  • Browns adja: 2024/5.kör + 2025/5.kör

Emellett a Browns át is alakította Smith szerződését, aki így idén $11,75 milliót fog keresni garantáltan, jövőre pedig szabadügynök lesz. Eredetileg még két évre szólt volna a szerződése, idén pedig $12,5 milliót kereshetett volna, de ebből $3 millió meccsenkénti bónusz volt, amit például egy sérülés esetén elbukhatott volna.

Smith szépen körbejárja északot, hiszen négy év Baltimore, három év Green Bay, majd egy év Minnesota után most Clevelandben fog tölteni egy idényt. Futball szempontból jó helyre került, hiszen Myles Garrett túloldalán kevesebb figyelem hárul majd rá. A Browns régóta keresi Garrett párját és leginkább egyéves megoldásokat találtak (Jadeveon Clowney volt ez kétszer egy évre az utóbbi két szezonban). Így lesz ez most is, de erre a szezonra elég jól néz ki ez a pass rusher duó, és a védelem is jól mutat Jim Schwartz irányításával.

Ami a Vikingst illeti, a piacon leigazolták Marcus Davenportot, tehát fel voltak készülve Smith távozására, így azonban a mélység a kezdő duó mellett kérdéses a poszton.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!