Connect with us

Hír

Zach Ertz majdnem a Bills játékosa lett 2021-ben

2021-ben az Eagles elcserélte a franchise ikonját, Zach Ertzöt a Cardinalshoz. A tight end azóta is Arizonában játszik, pedig annak idején a Bills is ott volt a legnagyobb esélyesek között, sőt a játékos szerint csak egy hajszálon múlt, hogy végül nem Buffalóban kötött ki (via Buffalo News).

A 31 éves Ertz az Eagles második köröse volt még 2013-ban. Egészen a 2021-es idény közepéig volt a csapat tagja, ahol többek között háromszor lett Pro Bowler, nyert egy bajnoki címet és egymás után ötször is 800+ yardot jegyzett (a legjobb szezonja 2018-ban volt, amikor 116 elkapásból 1163 yard és nyolc TD került a neve mellé, előbbi NFL-rekord egy tight endtől). Végül a fizetési plafon és Dallas Goedert miatt távoznia kellett Philadelphiából, és mindössze a hatodik körös újonc cornerback Tay Gowantért és egy 2022-es ötödik körös pickeért cserébe lett a Cardinals játékosa.

A Bills végül idén orvosolta a tight end problémáját – nagyjából másfél évvel az Ertz szituáció után –, hiszen az első körben draftolta Dalton Kincaidet a posztra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!